Dobro došli!

Ovo je stranica o putovanjima. Otputujte u druge zemlje, upoznajte druge krajeve, prošetajte drugim gradovima - odmarajte se i učite!

 

 

 

 

Zašto sam napravio ovu stranicu?


Volim putovati i p
utujući, snimio sam mnogo fotografija. Kad bih došao kući, veći dio njih ostao je neiskorišten jer u člancima koje pišem za Geografiju.hr, mogu upotrijebiti samo desetak. Užasan osjećaj! Na dijačijadi se vidi puno više, ali onda bi to trebalo organizirati vrlo često da bi se vidjelo sve što je gledanja vrijedno jer putovanja ima puno, a fotografija još više! Tako sam odlučio staviti to na internet pa neka gleda tko, kada i koliko hoće. Uzeo sam priručnik za Front page i - polako. Rezultat je tu.

Ovo je stranica koja se bavi upoznavanjem različitih kultura. Ona je opuštajuće-edukacijska: njome se želi mislima odlutati u različite gradove, pokrajine, države, a kad smo već tamo, onda i bar djelomično rastumačiti čega sve tamo ima i zašto je to takvo kakvo jest. Namjera joj je i biti virtualna posjeta muzeju na otvorenome ili čak pravim muzejima u kojima je, naravno, dopušteno fotografiranje.

Svi tekstovi pisani su prema relevantnoj stručnoj literaturi koja je navedena.

Ovo je sam početak postojanja ove stranice tako da postoje još neke tehničke nedorečenosti, a to će se, nadam se, vremenom (i priručnikom o Front page-u te savjetima prijatelja) riješiti.

Nadam se da će Vam ova stranica uljepšati surfanje!

S poštovanjem,

Marijan Biruš

 

Glavna stranica | O autoru | O stranici | Putovanja | Literatura | Suradnici